Παρασκευή, Μαρτίου 17, 2006

Το Open It Now μετακομίζει


Που αλλού;

Στο WordPress.com !

http://openitnow.wordpress.com/

Νομίζω ότι του «πάει» πολύ αφού του δίνει δυνατότητες τις οποίες χρειάζεται.

Προς το παρόν θα λειτουργεί παράλληλα με το http://openitnow.blogspot.com/ . Μέχρι να μάθουμε τις λειτουργίες της νέας, ανοιχτής, κατοικίας μας.

Χρειαζόμαστε όμως τη βοήθειά σας…

1ον στο template

2ον στο πως μπορώ να προσθέσω τα μέλη-διαχειριστές ΚΑΙ εδώ!

3ον στο editing και την κατηγοριοποίηση των παλιών post.

Κάθε παρατήρηση, βοήθεια, συμβουλή, δεκτή!

4 σχόλια:

Dark Angel είπε...

Με το template δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα. Μέλη και διαχειριστές μπαίνουν πανευκολα από το options/users ότι άλλο θέλεις τα λέμε με e-mail η tel-mail...

φιλιά

ps: μια καλή λύση είναι ένα domain για το οpen (argos και oneiros έχουν δικά τους οπότε μπορούν να δώσουν hosting)τα λέμε καλύτερα σε ένα meeting με συνοδεία κρασιών και χορευτριών...

Oneiros είπε...

Domain έχω, αλλά server όχι ακόμα. Ψήνεται λύση για hosting, ειδικά για blog φίλων και αξιόλογες συλλογικές προσπάθειες, αλλά καθυστέρησε το πράγμα λόγω έλλειψης χρόνου. Περισσότερα σε εύθετο χρόνο και κατ' ιδίαν.

JustAnotherGoneOff είπε...

Επιφυλάσσομαι να σου στείλω μέηλ σήμερα ή αύριο με απαντήσεις στα βασικά σου ερωτήματα. Πάντως, αυτό τον καιρό σκέφτομαι να γράψω ένα μικρό τυφλοσούρτη για τη μετάβαση στο wordpress σύμφωνα με όσα έχω μάθει μέχρι τώρα.

JustAnotherGoneOff είπε...

A, οκ. Βλέπω τα κατάφερες, δεν το είχα προσέξει καλά το wordpress blog σου.

Πάντως, απ' ότι βλέπω ίσως δεν έβαλες άλλους χρήστες. Προς το παρόν σου λέω από το admin panel πας στην καρτέλα Users και στην υποκαρτέλα Authors & Users και κάνεις τις εγγραφές άλλων χρηστών.