Πέμπτη, Απριλίου 17, 2008

Δήμος Θεσσαλονίκης: Το έγγραφο-φωτιά για τα 30 εκατ. ευρώ


central_17_04_08
Για άνωθεν εντολές κάνει λόγο ο εγκέφαλος της απάτης στο δήμο Θεσσαλονίκης, η οποία φέρεται να αγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ. Δύο μήνες μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου και ενώ η ΕΔΕ που διέταξε ο δήμαρχος δεν έχει ολοκληρωθεί ούτε έχουν ασκηθεί διώξεις από τη δικαιοσύνη, η “Μ” αποκαλύπτει σήμερα την ενημερωτική αναφορά της οικονομικής επιθεωρήτριας, η οποία διενεργεί τον έλεγχο στο δήμο. Το έγγραφο, που παραδόθηκε στον προϊστάμενο της εισαγγελίας πρωτοδικών Βασίλη Φλωρίδη, φωτίζει νέες πτυχές της υπόθεσης.

Του Νίκου Ηλιάδη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

COMPLAINT MAS BE THE GYRO MAKES THE WORLD.
The circuit SYMMORIA AND MEANS TO THE EUROPEAN COMMISSION IN COOPERATION WITH THE YPOURGEIA EDUCATION AND WORKING IN GREECE TO EMPLOYMENT-EDUCATION - TRAINING AND THE EURO TO DISEKATOMMYRIA KATATITHENTAI ELVETIKES IN BANKS, ON GROUNDS OF DITHEN DISPOSAL OF COMMUNITY FUNDS IN EPIDOTOUMENA PROGRAMS, AND IT AND PROTOFANIS EGKLIMATIKI APRIL 28/04/2008.


Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ –ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΣΕ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 28/04/2008.


kataggelia‏
From:
nik nikikidis (dikos@live.com)
Sent:
Wednesday, April 23, 2008 8:10:40 AM
To:
spon_nachdrucke@spiegel.de; olle.schmidt@europarl.europa.eu
Cc:
onlineabo@spiegel.de; thijs.berman@europarl.europa.eu; kon_takis@yahoo.gr; info@paso.gr
Bcc:
paul.vanbuitenen@europarl.europa.eu; lily.jacobs@europarl.europa.eu; stigeo@otenet.gr
kataggelia‏
From:
nik nikikidis (dikos@live.com)
Sent:
Wednesday, April 23, 2008 7:41:57 AM
To:
klaus.welle@europarl.europa.eu; katrin.ruhrmann@europarl.europa.eu
Cc:
ciril.stokelj@europarl.europa.eu; sjef.coolegem@europarl.europa.eu
Bcc:
gerard.bokanowski@europarl.europa.eu
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ –ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘ ΔΙΟIΚ ΥΠΟΣΤ.-KAI ME THN ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ-ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΠΑΦΗ
Πειραιώς 40, Τ Κ 101 82 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ 210 52.95.402 210 52.95.124 ΑΘΗΝΑ 15-04-2008
ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΜΜΕ
Προεδρικό Μέγαρο Βασιλέως Γεωργίου Β΄2
Αθήνα Τ.Κ 100 28 ΦΑΧ 210 7232342, 210 7248938
ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ Κ Hans-Gert Pöttering

Σε κυβέρνηση και Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δεν τολμούμε να κοινοποιήσουμε διότι όχι μόνο δεν τα διαβάζουν απεναντίας τα καταστρέφουν, και τα εξαφανίζουν .ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ
Αγαπητοί Κύριοι ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ
Πράγματι με έκπληξη, αλλά και με αίσθημα ευθύνης, αντιμετωπίζοντας τα δημοσιεύματα στον τύπο και στο διαδυκτιο, τα περί Μη Χρηστής διαχείρισης και κλοπής Κοινοτικών και Εθνικών Κονδυλίων, μέσα από τα προγράμματα υλοποίησης Εκπαίδευσης-Κατάρτισης, έχουμε να επιβεβαιώσουμε και να υποστηρίξουμε τα εξής (ΚΛΟΠΗ ΕΘΝΙΚΩΝ –ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ=ΦΟΡΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΦΕΛΩΝ)
1.Πραγματι η αποδοτικότητα και ωφέλεια των προγραμμάτων δεν έχει σκόπιμα μέχρι σήμερα μετρηθεί.
2.Το ότι ορισμένα αρκετά ΚΕΚ λαμβάνουν υπέρ το δέον προγράμματα είναι γεγονός.(π χ Μαστερ , Εκπαιδευτική Παρέμβαση, Εργομαθηση, Πυθαγορας,κλπ), εμείς διαπιστώσαμε ότι έχουν ισχυρές ΠΟΙΚΙΛΕΣ προσβάσεις σε Γενικό Γραμματέα Κοινοτικών πόρων και Επιτρόπους της Γενικής Διεύθυνσης Απασχόλησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
3.Το ότι αρκετά ΚΕΚ προσκομίζουν έγγραφα και δικαιολογητικά, για την είσπραξη των δόσεων των προγραμμάτων , τα οποία πολλά από αυτά σκοπίμως δεν ελέγχονται, και αρκετά είναι Πλαστά και Εικονικά, επίσης είναι γεγονος.Συγκεκριμενα διαπιστώσαμε πλαστά δικαιολογητικά και εικονικές μισθοδοτικές καταστάσεις, αλλά οι Προϊστάμενοι, μας συμβούλεψαν να μην μιλήσουμε.
4.Το ότι μεταξύ μας από πληροφορίες που διαρρέουν, Υπουργείου και Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ακούγονται για καταθέσεις Επιτρόπων σε Ελβετικές Τράπεζες, και σε of sore Εταιρείες , από ιδιοκτήτες των ΚΕΚ, επίσης είναι ένα πιθανό γεγονός.
5.Το ότι δεν υπάρχει ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα έλεγχου διαχείρισης κοινοτικών προγραμμάτων, επίσης είναι γεγονος..Δεν θέλουν κανένα έλεγχο ιδίως οι Επίτροποι της Ε.Ε.(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ=ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ)
6.Το ότι τα ΚΕΚ προσκομίζουν πλαστές και εικονικές αποδείξεις, ότι δήθεν έχουν πληρώσει εκπαιδευτές, και εκπαιδευόμενους είναι πραγματικό γεγονος.Κανενα ΚΕΚ δεν δημοσιοποιεί Οικονομικές καταστάσεις.
Παράδειγμα το ΚΕΚ Παστερ , το ΚΕΚ Εργομαθηση, υπάρχουν στοιχεία στους φακέλους της υπηρεσίας μας. Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ.ΟΑΕΔ και ΑΛΛΟΙ τα γνωρίζουν πολύ καλά.(Στην Εισαγγελία έχουν σταλεί αναλυτικα στοιχεια )
7.Το ότι στα ΚΕΚ-ΙΕΚ μέσα γίνονται εκβιασμοί, συναλλαγές , με λογισμικό -ΠΑΡΑΝΟΜΟ κόπιες , εκπαιδευτές ανίδεοι,αναξιοκρατία, απουσίες με κάλυψη, χώροι ακατάλληλοι, όλα αυτά επίσης είναι γεγονός.
Γνωρίζοντας όλα αυτά, και τα οποία καταγγείλαμε στον Αρειο Παγο Εισαγγελία, αλλά δεν ελπίζουμε σε καμία εξέλιξη, αφού η Εισαγγελία, φροντίζει να θέτει στο αρχείο, κάθε καταγγελία. Και βέβαια αυτό δεν μας εκπλήσσει διότι και με στοιχεία για το σκάνδαλο της siemens από τον Ιούλιο 07 τα κρατά φυλαγμένα γέρα στο συρτάρι της , παρ όλο που οι Εισαγγελείς Μονάχου Γερμανίας ΠΙΕΖΟΥΝ για δημοσιοποιησει.Ορισμενα σχετικά δημοσιεύματα είναι τα εξής(αυτά βρήκαμε μέχρι σήμερα )
http://elawyer.blogspot.com/2005/10/1997.html--http://www.aei-tei.gr/987.html
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=146112
http://www.kentri.gr/1/post-383.html--http://www.aei-tei.gr/1045.html
http://www.aei-tei.gr/1008.html-- http://www.ekdp.gr/index_flash.html
http://www.paso.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=838&Itemid=62
http://www.ekdp.gr/index_flash.html
ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ–ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ 1-2-2008 Κταγγελια Συλλογος Δημ Υπ.
ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ –ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ 3-1-2008 Καταγγελια Δικαστες.
http://www.kentri.gr/3/post-384.html
Επίσης σε μηχανές αναζητήσεις με λήμματα κοινοτικά κονδύλια, κακοδιαχείριση, δημόσια ΙΕΚ, ΚΕΚ, ΟΕΕΚ, ΙΔΕΚΕ,κλπ θα διαφωτίσουν τον Λαό.
Ζητούμε να σταματήσει η όλη τραγωδία , και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.
Έχουμε αντιληφθεί ότι στήθηκε μια μηχανή, από την οποία οι μόνοι που ωφελούνται είναι το Όλο γραφειοκρατικό κατεστημένο, ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ-ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΙ που φροντίζει την στεγανοποιήση του, και την αποτροπή ελέγχων.
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΜΕ ΤΙΜΗ
ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,
ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΙ , ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,
ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΣ.
ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ,
ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ SIMENS , ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΤΕΛΕΧΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ.
ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΦΟΡΟΥΣ.
ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ.






Το παρακάτω δημοσίευμα από την express
επιβεβαιώνει την κακοδιαχείριση και την μη χρηστή
διαχείριση των κοινοτικών κονδυλίων.
Αρκετοί κομισάριοι και στελέχη της ευρωπαϊκής επιτροπής έχουν στήσει μηχανισμούς με στελέχη διαχείρισης των Κοινοτικών προγραμμάτων με Ελλάδα(βλέπε γεν γραμματέας κ Τσουτσοπλιδης πρώην λαμογιο από Βρυξέλες, μαζί με τον εκδιωχθέντα δυο φορές από την ελληνική κυβέρνηση κ Τσιτουριδη, καθώς και αλλά ονόματα από την γενική διεύθυνση απασχόλησης της ε.ε κ Κιντζελε και κ Σπιλντα, και άλλους παρανομούν και αυξάνουν τις καταθέσεις τους σε ελβετικές τράπεζες.
Το ότι δεν έχουν λειτουργήσει μέχρι σήμερα ολοκληρωμένα πληροφοριακά συστήματα έλεγχου της διαχείρισης και αποδοτικότητας των κοινοτικών κονδυλίων, ΕΙΝΑΙ μια σκόπιμη και δόλια τακτική από Ευρωπαϊκή επιτροπή, και πολύ σωστά το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο μεταξύ άλλων , τονίζει την εφαρμογή τέτοιων συστημάτων.
Το κύκλωμα που έχει στηθεί από επιτρόπους της ε.ε , στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης και διοικητές και ιδιοκτήτες των κεκ, των δημοσίων ιεκ των ΙΔΕΚΕ και όλων των κυκλωμάτων με δήθεν εκπαίδευση και κατάρτιση, ΕΙΝΑΙ πρωτοφανές , προκλητικό, παράνομο, και ζημιογόνο.
Ολα αυτά τα λαμογια τα τρωκτικά και τα αρπακτικά, έχουν στρώσει πλουσιοπάροχο τραπέζι, και κατατρώγουν τους φόρους και της σάρκα των ευρωπαίων φορολογουμένων.

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2007, ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ , ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΑΣ.

http://news.pathfinder.gr/world/eu/458068.html

http://www.express.gr/index.php?selida_id=1&article=100898&categ=3&lang_id=1
Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2008, 9:14:55 Αρχική Σελίδα | Οροι Χρήσης | Επικοινωνία





Eιδήσεις


Αυστηρότερο έλεγχο στη χρήση κοινοτικών κονδυλίων ζητεί η Ε.Ε.

20/02/2008 - 08:08
Aυστηρότερο έλεγχο για τη χρήση των κοινοτικών κονδυλίων ζητεί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το οποίο απευθύνεται προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την καλεί να αναλάβει την απαιτούμενη δράση έναντι των αρχών των κρατών - μελών για να διασφαλισθεί η διαβίβαση πλήρων και αξιόπιστων δεδομένων.
Εγκρίνοντας, χθες, την έκθεση του Ισπανού ευρωβουλευτή του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος José Javier Pomés Ruiz, οι ευρωβουλευτές ζήτησαν επίσης από την Επιτροπή να αποδεχθεί την πολιτική ευθύνη για τη δημοσιοποίηση πληροφοριών για δικαιούχους κονδυλίων της Ε.Ε. που υπόκεινται σε όλους τους τρόπους διαχείρισης. Επεσήμαναν ακόμη ότι δεν αρκεί απλώς η δημοσίευση ανεπεξέργαστων πληροφοριών, αλλά ότι θα πρέπει να τυγχάνουν ορθολογικής οργάνωσης, ταξινόμησης και παρουσίασης προκειμένου να αποκτήσουν πρακτική αξία.
Επίσης, η Ευρωβουλή, υιοθετώντας την έκθεση του Ιταλού ευρωβουλευτή κ. Μουσότο σχετικά με την καταπολέμηση της απάτης, άσκησε κριτική σε διάφορα κράτη - μέλη, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η Ελλάδα, για παρατυπίες στη διαχείριση κοινοτικών κονδυλίων, ζητώντας την τήρηση του σχεδίου δράσης για την εφαρμογή του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης και Ελέγχου (ΟΣΔΕ).
Πάντως η Ιταλία, η Ισπανία, η Βρετανία, η Πορτογαλία και η Γερμανία είναι πρωταθλητές στις παρατυπίες.
Σχετικά με τα κοινοτικά κονδύλια που χορηγούνται για διαρθρωτικές δράσεις, το Eυρωπαϊκό Κοινοβούλιο παρατήρησε πως το 2006 περίπου το 84% του συνόλου των παρατυπιών καταγράφηκαν στην Ιταλία (228,2 εκατ. ευρώ), στην Ισπανία (85,7), στο Ηνωμένο Βασίλειο (59,8), στην Πορτογαλία (37,2) και στη Γερμανία (27,2).
ΕΞΠΡΕΣ

ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟ.
ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Κ ΣΑΝΙΔΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ.

ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ-ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΟ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ, ΜΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΒΡΥΞΕΛΩΝ ΟΠΩΣ ΤΣΟΥΤΣΟΠΛΙΔΗΣ ΓΕΝ ΓΡ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.
ΣΗΜΕΙΑ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ –ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ-ΑΠΑΤΗΣ.
1.ΣΚΟΠΙΜΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
2.ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟΔΟΣΗΣ
.3.ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΙΑΒΛΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΛΠ.
4.ΣΚΟΠΙΜΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΚΕΚ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΚΕΚ.
5.ΤΟ ΕΚΕΠΙΣ ΕΝΕΤΑΞΕ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ.
6.ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΚ ΤΑ ΙΕΚ ΤΑ ΚΕΕ ΣΤΑ ΙΔΕΚΕ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ –ΕΙΚΟΝΙΚΑ ,ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ, ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΖΕΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ.
ME TIMH Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


dskaterinis@hotmail.com
Cc: eanda.gr@gmail.com

Π.Σ.Δ.Υ.Δ.Ε -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
8 Απριλίου 2008
(ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ). ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΡΕΥΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕΤΑΞΥ Κ ΣΑΝΙΔΑ, Κ ΦΛΩΡΙΔΗ, Κ ΜΠΟΜΠΟΛΗ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Κ ΓΑΡΟΥΦΑ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ Σ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΥΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
1.ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΕΤΗ ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, ΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜ ΖΩΗΣ. .
2.ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Ο ΟΡΚΩΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ , ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΚΕΝΤΡΟΣ ΑΕ -ΣΠΑΝΟΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΜΕ ΕΥΡΟ, ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΑΤΑΣΘΑΛΙΩΝ.
3.ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΣΕ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΑΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 2002 ΕΩΣ ΚΑΙ 2007 Α! ΕΞΑΜΗΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο Κ ΣΑΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΙ.ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΡΟΥΣΗ ΜΕ Κ ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ.
ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.ΦΛΩΡΙΔΗΣ-ΜΠΟΜΠΟΛΗΣ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟ ΓΑΡΟΥΦΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ Κ ΦΛΩΡΙΔΗ, ΚΑΙ Κ ΣΑΝΙΔΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ .
ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΗΡΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ.
ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΥΜΑΤΑ ΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ . ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ – ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ.
Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ. Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ, ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ, ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ Κ ΣΑΝΙΔΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ ΜΠΑΓΙΑ.
ΜΕ ΤΙΜΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008 )
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 47-49 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ 210 3710092 210 3710093Τ.Κ. 10564 ΑΘΗΝΑ
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 54122 ΤΗΛ 2310 507000
ΑΝΑΟΥΚΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜ
http://www.elliniko-fenomeno.gr/?p=3215#more-3215
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ.
http://elawyer.blogspot.com/2005/10/1997.html
http://www.aei-tei.gr/987.html
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=146112
http://www.kentri.gr/1/post-383.
http://www.aei-tei.gr/1045.html
http://www.aei-tei.gr/1008.html
http://www.paso.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=838&Itemid=62
http://www.ekdp.gr/index_flash.html
ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ–ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ 1-2-2008 Κταγγελια Συλλογος
Δημ Υπ.
ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ –ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ 3-1-2008 Καταγγελια Δικαστες.
http://www.kentri.gr/3/post-384.html
http://www.elliniko-fenomeno.gr/?p=2834
http://press-gr.blogspot.com/2008/02/blog-post_8314.html
http://www.paso.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=591&Itemid=62
http://www.aei-tei.gr/948.html
http://www.kentri.gr/cat-3/



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΚΕΚ, ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΕΚ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Ι.Ε.Κ. 2ο ΒΟΛΟΥ 26/04/2008
Διεύθυνση: 4° & 10° Γυμνάσιο Βόλου, Νεαπόλεως & Κοδριγκτώνος
Τ.Κ.: 383 34
Δήμος: Νεάπολη Βόλος
Τηλ.: 24210-66571
Email: grammateia@2iek-volou.mag.sch.gr
Τωρα με το γ! ΚΠΣ αλλα και το δ! κπς που αρχιζει και τρεχει,
ολοι οι ανεργοι πτυχιουχοι, ολοι οι απανταχου της χωρας ανεργοι - εργατικοι, μαθητες, σπουδαστες, φοιτητες, πτυχιουχοι, μεταπτυχιακοι, διδακτορικοι, εργατες, προσερχονται για δουλεια απο τις 9.00 πμ και μεχρι τις 11.00 μμ, στα κεκ στα ιεκ στα τει στα αει, στα κεε , στα κεντρα εκπαιδευσης του ιδεκε, και οπου εχουν στηθει δομες τυπικες και μη εκπαιδευσης-καταρτισης.
εαν εξαιρεσουμε τους δημοσιους υπαλληλους οπου αυτοι πηγαινουν στο εθνικο κεντρο διοικησης για μαθηματα,(εκει να δεις κατι ολοημερα catering, ολος ο αλλος κοσμος εργαζεται στα κεκ, στα ιεκ στα κεε, και λοιπα. , μαθαινοντας γραμματα - texneς, και .για να φαντασθει κανεις ποσο σωστη δουλεια γινετε σε ολα αυτα τα κεκ, ιεκ μεκ. ξεκ, και οτι τελειωνει σε εκ……
ολος ο κοσμος των εκπαιδευομενων που παρακολουθησαν για δεκα χρονια, τοσα πολλα και ουσιωδη μαθηματα, μολις τελειωσουν τις παρακολουθησεις (σπουδες δια βιου παραεκπαιδευσης) απο ολα τα επιδοτουμενα προγραμματα εκπαιδευση και καταρτισης των κοινοτικων κονδυλιων, γινονται αναρπαστοι σε επιχειρησεις της Αλβανιας, της Βουλγαριας, των Σκοπιων, της Μολδαβιας , και αλλων πλουσιων χωρων των βαλκανιων.μαλιστα υπαρχουν πτυχιουχοι αει και ατει, οι οποιοι εχουν παρακολουθησει μαθηματα εκπαιδευσης και καταρτισης σε κεκ για πεντε χρονια, και τωρα ειναι στελεχη σε πολυεθνικες των Αλβανικων Επιχειρησεων, με μισθους απο 50.000,00 ευρο και ανω τον ΜΗΝΑ.τα στελεχη αυτα εχουν τρελαθει απο το πολυ χρημα,
σε λιγα χρονια οπως πηγαινει ετσι η κατασταση η ελλαδα δεν θα εχει επιστημονες για να επανδρωσουν την βιομηχανικη επανασταση που συντελειτε στην ελλαδα.
βλεπεται τα κοινοτικα κονδυλια σχεδιασθηκαν ετσι ουτως ωστε, κανεις να μην ειναι ανεργος, και ολοι να στεγαζονται τις ωρες δουλειας σε κεκ, σε ιεκ, σε ξεκ, σε μεκ, σε εκ……..
τα Υπουργεια Παιδειας - Εργασιας-Δικαιοσυνης εχουν στησει μηχανισμους, με ιδιοκτητες κεκ, και φροντισαν τα κοινοτικα κονδυλια να μην ερχονται ολα στην ελλαδα , αλλα τα μισα να μενουν σε ελβετικες τραπεζες, διοτι εαν ερχονται ολα τα κονδυλια, με τον ρυθμο που εκπαιδευονται και καταρτιζονται ολοι οι επιστημονες ιδιως στα κεκ, μεκ, ιεκ ξεκ και σε εκ…..τοτε και εκ του λογου της υψηλης και ποιοτικης εκπαιδευσης, θα τους απορροφουσε ολους η αλβανια , η βουλγαρια, τα σκοπια, κλπ. μαλιστα τα υπουργεια φροντισαν, και με την συναινεση της περιφημης ευρωπαϊκης επιτροπης (βρυξελες το γραφειο σχεδιασμου-υλοποιησης-εκτελεσεις, που μεριμνα για ολους τους ελληνες να μανδρονονται στα κεκ ιεκ,κλπ ), να διδασκουν στα κεκ, ιεκ, κλπ κυριως δημοσιοι υπαλληλοι, απο εφορειες , δημους, περιφερειες, κλπ, για να μπορουν λεει να μεταδιδουν στους ανεργους πτυχιουχους, το αισθημα του λαδωματος, του γλειψιματος, του κολπαδορου.
Επισης οι ιδιοκτητες των κεκ και οι διευθυντες των ιεκ ,ξεκ, κεε, κλπ , δια μεσω των βουλευτων, νομαρχων , δημαρχων ,κλπ φροντιζουν να εξαργυρωνουν ψηφους και τιτλους με ανεργους πτυχιουχους και μη.Αληθεια ποιος ελεγχει ολους αυτους τους δηθεν επιτροπους, οι οποιοι δηθεν ελεγχουν τους δηθεν ελεγκτες των καταθεσεων των κοινοτικων κονδυλιων σε ελβετικες τραπεζες.
σκοπιμα και με δολο μεχρι σημερα δεν υπαρχει ολοκληρωμενο πληροφοριακο συστημα διαχειρισης, και ελεγχου οικονομικου ολων των δισεκατομμυριων ευρο κοινοτικων κονδυλιων που δηθεν πηγαινουν σε εκπαιδευση –καταρτιση.
Σε δημοσιοτητα ολα τα οναματα ΑΥΤΩΝ που υπογραφουν τις εντολες πληρωμων, ΜΕ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ,ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΡΓΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ=ΑΝΕΡΓΙΑ=ΑΠΑΤΗ=ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
19/06/2008

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ –ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘ ΔΙΟIΚ ΥΠΟΣΤ.-KAI ME THN
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ-ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, ΣΕ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΠΑΦΗ
Πειραιώς 40, Τ Κ 101 82 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ 210 52.95.402 210 52.95.124 ΑΘΗΝΑ
ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΜΜΕ
Προεδρικό Μέγαρο Βασιλέως Γεωργίου Β΄2
Αθήνα Τ.Κ 100 28 ΦΑΧ 210 7232342, 210 7248938
ΑΘΗΝΑ 19/6/2008


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ
ΦΟΡΕΙΣ ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ,ΚΑΙ
ΚΛΟΠΗ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΕΑΕΚ –ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ-ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ. ΟΑΕΔ
Ο ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ , ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ, ΟΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ., ΟΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ, ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΟΛΟ ΒΡΑΔΥΠΟΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.
ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΙΜΟ ΕΡΓΟ.
ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ., ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ ΤΗΣ Ε.Ε ΣΚΟΠΙΜΑ(ΒΛΕΠΕ ΣΠΙΛΝΤΑ-ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ) ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΟΛΟ ΤΟΠΙΟ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ, ΠΟΥ ΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ , ΕΚΕΙ Ο ΚΑΘΕ
ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΠΤΗΣ, ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ.
ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ
ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΟΕΕΚ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΠΕΑΕΚ, ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ, ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 1.000 ΕΥΡΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ, ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΕΚ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΕΤΗ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΙΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, ΚΛΠ.
ΣΤΟ ΙΔΕΚΕ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ, ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΙΑ ΕΤΗ, ΟΙ ΜΙΣΘΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ, ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΔΑΠΑΝΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ.
ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΠΟ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ, ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ, Ο ΟΡΚΩΤΟΣ ΠΟΤΕ ΣΕ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΕΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΙΤΕ 100 ΩΡΕΣ ΕΙΤΕ 500 ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ Δ! ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΥΠΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ,
ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.
Η ΑΠΑΤΗ, Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ , Η ΚΛΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.
ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΛΟΤ ΣΕΠ 1429 ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ
ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΘΑ ΕΠAΝΔΡΩΘΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ, ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΕΝ ΕΝΤΑΣΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ 1429 ΕΙΝΑI ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ
ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΜΙΣΑΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ?
ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΩΣ Κ ΤΣΟΥΤΣΟΠΛΙΔΗΣ ΓΕΝ ΓΡΑΜ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΑ , ΑΛΛΑ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ.
ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΛΒΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ
ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΔΗΜ ΠΕΛΕΚΕΚΑΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ 10/06/2008

ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΘΗ ΑΠΟ FREE TRANSLATE www.worldlingo.com
http://www.aei-tei.gr/987.html
http://69100.blogspot.com/2008/01/blog-post_9173.html
http://openitnow.blogspot.com/2008/04/30.html
http://www.elliniko-fenomeno.gr/?p=3215
http://press-gr.blogspot.com/2008/02/blog-post_8314.html
http://www.aei-tei.gr/1008.html
http://www.inout.gr/showthread.php?t=16997
http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=13259&sid=03a2ab96fad2bdf160a4b16e4068047b
http://pointgreece.blogspot.com/2006/10/27-2005.html
http://www.syriza.gr/news/plasta-kai-eikonika-timologia/view
http://stocks.pathfinder.gr/news/563075.html
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economy_1_12/02/2008_258955
http://www.elliniko-fenomeno.gr/?p=2937



ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ 1429, ΤΟΥ ΕΛΟΤ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ
1.ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ, ΠΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΑΝ
ΣΕ ΠΛΑΣΤΑ -ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ, ΣΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΣΤΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΕ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.(ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ, ΕΠΕΑΕΚ, ΚΛΠ, ΒΛΕΠΕ ΙΔΕΚΕ, ΙΕΚ, ΚΕΚ, ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΚΛΠ. ΕΙΚΟΝΙΚΟΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ,
2.ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ
ΣΤΗΘΕΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΛΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΠΤΥΧΙΑ, ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.ΜΗΤΡΩΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ( ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΑΕΙ ΤΕΙ ΚΑΙ Η ΟΛΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ, ΜΗΤΡΩΟ ΕΚΕΠΙΣ , ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ, ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ ΜΗΤΡΩΑ ΜΕ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ
ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΚΙΑ, ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΣΒΕΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΗΜΕΝΟ ΜΗΤΡΩΟ, Η ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΛΠ.
3.ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ.
4.ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, ΜΕΛΕΤΗ, ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΡΓΟΥ.
5. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΦΟΡΕΙΣ.
ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΣ
.ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ,
ΜΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ, ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΜΙΣΘΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΕΚΔΟΣΗ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΠΛΑΣΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ, ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ.(ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΙ ΤΟ 40% ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ.
ΚΕΚ ΕΡΓΟΠΜΑΘΗΣΗ ΑΕ (ΒΡΟΝΤΟΣ )
ΚΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, ΚΕΚ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, ΚΕΚ ΜΑΣΤΕΡ, ΙΔΕΚΕ, ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ
ΙΔΕΚΕ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΡΓΑ ΕΚΤΕΛΕΣΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ,
ΠΛΑΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΔΑΠΑΝΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ, ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ, ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ, ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ, ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ., ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΕΡΓΩΝ.
ΚΕΚ ΕΡΓΟΜΑΘΗΣΗ ΑΕ
ΕΚΔΟΣΗ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΜΕ ΠΑΣΤΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ, ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΔΗΘΕΝ ΔΙΓΡΑΜΜΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ,
ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΠΛΑΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΑΕΔ.
ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ, ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΤΑΜΙΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΕΚ.
ΚΥΚΛΩΜΑ –ΣΥΜΜΟΡΙΑ
ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ Κ ΤΣΟΥΤΣΟΠΛΙΔΗ ( ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ) ΚΑΙ ΤΟΥ Κ ΚΙΝΤΖΕΛΕ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ , ΟΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ, ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ, ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΜΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ
Α. ΑΚΑΚΝΙΛΟΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου με τον ούριο άνεμο νίκης που πνέει πλέον στο νέο ΠΑΣΟΚ φτάνει στη συμπρωτεύουσα, ως άξιος απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Ελευθερίου Βενιζέλου, του Ανδρέα Παπανδρέου και των άλλων καταξιωμένων ηγετών του Ελληνισμού.
Ο Γιώργος Παπανδρέου θα ολοκληρώσει την περιοδεία του με ομιλία το Σάββατο το βράδυ στο Βελλίδειο και συνέντευξη Τύπου την Κυριακή το μεσημέρι.
Πλήθη λαού αναμένουν τον ηγέτη της δημοκρατικής παράταξης Γιώργο Παπανδρέου στη Μακεδονία τη ξακουστή του Αλεξάνδρου τη χώρα, οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπο του νέου και διεθνώς καταξιωμένου ηγέτη του ΠΑΣΟΚ τον μοναδικό πλέον πολιτικό ηγέτη που μπορεί να υπερασπιστεί τα εθνικά μας θέματα με αξιοπιστία και να προτείνει λύσεις. Οι πολίτες σήμερα πιστεύουν ότι μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου τόσο για τα εσωτερικά καθημερινά προβλήματα (οικονομία, δάνεια, παιδεία, ανεργία, υγεία, ασφάλεια, καθημερινότητα κλπ.) , όσο και για τα εξωτερικά μας θέματα (Σκοπιανό, Κυπριακό κλπ.) είναι ο μοναδικός αξιόπιστος ηγέτης, που θα προσφέρει με την μακρά εμπειρία του και με την πυγμή που διαθέτει, λύσεις μακράς πνοής και θα επαναφέρει την Ελλάδα στη θέση που της αξίζει στη διεθνή σκηνή.
Η Θεσσαλονίκη είναι μια ιστορική πόλη της Ελλάδας που συνέδεσε το όνομά της με ιστορικούς σταθμούς του Ελληνισμού. Από τη λήξη του Α΄ Βαλκανικού Πολέμου αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της σύγχρονης Ελλάδας. Η ίδρυσή της συμπίπτει με την αρχή της ελληνιστικής εποχής, την ανάληψη δηλαδή της οικουμενικής αυτοκρατορίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου, από τους επιγόνους του και την κυριαρχία του ελληνικού πολιτισμού στο μεγαλύτερο τμήμα του γνωστού, για τον τότε δυτικό άνθρωπο, κόσμου. Ο κληρονόμος του βασιλείου της Μακεδονίας και σύζυγος της ετεροθαλούς αδελφής του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Κάσσαδρος, ίδρυσε την πόλη συνενώνοντας 26 πολίχνες, που βρίσκονταν γύρω από το Θερμαικό Κόλπο, και της έδωσε το όνομα της γυναίκας του, θυγατέρας του Φιλλίπου Β΄, Θεσσαλονίκης (όνομα που προήλθε μετά από επιτυχή έκβαση μάχης επί των Θεσσαλών).
Ηδη η Θεσσαλονίκη, η πανέμορφη νύφη του Θερμαϊκού και όλη η Μακεδονία σύσσωμη αναμένει να αγκαλάσει τον νέο ηγέτη της Ελλάδας τον Γιώργο Παπανδρέου που θα αφήσει ανεξίτηλη την προσωπική του σφραγίδα στην πορεία του Ελληνισμού.
Χρέος κάθε δημοκράτη από τον ΄Εβρο έως την Κρήτη ανεξαρτήτου παράταξης είναι να προστρέξει στο κάλεσμα της δημοκρατικής του συνείδησης και με την παρουσία του να τιμήσει τον νέο άξιο τιμονιέρη της Ελλάδας Γιώργο Παπανδρέου. Χρέος κάθε έντιμου πολίτη είναι να χαιρετίσει και να αγκαλιάσει τις προτάσεις του νέου έντιμου ΠΑΣΟΚ. Αγέρωχα νειάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είναι πανέτοιμος να αναλάβει το πηδάλιο της Ελλάδος, ακολουθήστε τον!!
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ήδη σαφές προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ, όπως είχαμε προαναγγείλει, και καθαρή υπεροχή της ηγετικής ικανότητας ως Πρωθυπουργού του Γιώργου Παπανδρέου κάτι που θα σταθεροποιηθεί τις εβδομάδες που έρχονται και θα οδηγήσει σε μια σαρωτική ΝΙΚΗ του ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές !!!!
Επιτέλους τέλος∙ η Ελλάδα αλλάζει σελίδα!!!
Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 06-03-2009
Προς ΦΟΡΕΙΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Ως νέοι αγρότες που προσπαθούμε να επινοήσουμε και να οργανωθούμε σε νέες αποδοτικές καλλιέργειες , με σκοπό την επιβίωση μας, και την ύπαρξη μας στον χώρο της γεωργίας, αναγκαζόμαστε να καταγγείλουμε μόνο δυο περιπτώσεις σκανδάλων, από τα πολλά που γίνονται στον χώρο μας.
Πρώτον καταγγέλλουμε την διαδικασία και την αδιαφάνεια που έγινε η πώληση της συνεταιριστικής βιομηχανίας Ροδόπη ΑΕ, προς τυρας ΕΑ με εμπλεκομένους κυρίως διοικητή αγροτικής τράπεζας, και αλλά στελέχη της νέας δημοκρατίας. Επειδή όμως διατάχθηκε σχετική εισαγγελική ερεύνα από την εισαγγελία Ξάνθης(η εισαγγελία Ξάνθης δεν κατευθύνεται και δεν επηρεάζεται από την εισαγγελία του Αρείου πάγου κ σανιδά) ελπίζουμε μέσα από την έρευνα και με την χρησιμοποίηση ειδικών πραγματογνωμόνων σε θέματα διαχείρισης -διοίκησης να ερευνηθεί η οποία αδιαφάνεια , εμπλοκή , και το όλο θέμα να τακτοποιηθεί.
Το δεύτερο θέμα της καταγγελίας μας είναι η λειτουργία της ομοσπονδίας γεωργικών συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης, ΕΑΣΘ, η οποία εδώ και πέντε έτη 2005 που είναι σε εκκαθάριση από την αγροτική τράπεζα με διορισμό ειδικών εκκαθαριστών, αντί να κάνουν την εκκαθάριση, έχουν επιδοθεί σε ενέργειες και πράξεις που και μειώνουν και απαξιώνουν την περιουσία της ομοσπονδιας.Το ότι η περιουσία σήμερα της ομοσπονδίας ΕΑΣΘ αξίζει αρκετά δισεκκατομυρια ευρο, δηλαδή οι προσπάθειες και οι υπεραξίες που έγιναν από τους πατεράδες μας και παππούδες μας αγρότες, σήμερα με την τακτική κυρίως της διοίκησης της αγροτικής τράπεζας , κάποιοι πλουτίζουν και παράνομα και με θράσος.Εδώ και πέντε έτη η αγροτική ΤΡΑΠΕΖΑ χορήγησε νέα δάνεια περίπου 15,000,000,00 ¤ , οι εκκαθαριστές προξένησαν νέες ζημιές περίπου 7,000,000,00¤, μετέτρεψαν την ομοσπονδία σε εμπορική επιχείρηση, εισάγοντας πρώτες ύλες κυρίως τομάτα, αντί να αγοράζουν τομάτα από παραγωγούς, και ποιες άλλες πράξεις σε συνεργασία με την διοίκηση της αγροτικής τράπεζας.
Καταγγείλαμε όλες αυτές τις πράξεις στην εισαγγελία της Θεσσαλονίκης, με στοιχειά και έγγραφα, εδώ και ένα έτος, αλλά η εισαγγελία της Θεσσαλονίκης ελέγχεται και κατευθύνεται πλήρως από την εισαγγελία του Αρείου πάγου, ΜΕ ΑΔΡΑΝΕΙΑ Η διοίκηση της αγροτικής τράπεζας διατηρεί άριστες και εποικοδομητικές σχέσεις με τον Αρειο πάγο.(ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ)
ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ , ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΑΣΘ, ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΣΔΕ, ΟΠΟΥ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Ε.Ε
ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΛΟΓΩ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΣΔΕ(ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ)
Απαιτούμε όπως στην περίπτωση της Ροδόπης ΑΕ , που ΕΝΗΡΓΗΣΕ η εισαγγελία ορθως και νομίμως , έτσι και στην ομοσπονδία ΕΑΣΘ, να παρεμβη άμεσα εισαγγελέας, και να ερευνήσει με ειδικούς επιστήμονες, την κατάσταση.Ο γενικός γραμματέας της πανβορειοελλαδικης ενωσης νεων αγροτων ελλαδος
Αχαρνών 29, Αθήνα 104 39 Τηλ. (210) 8821404-6 Σωτ. Αγροτοκικιδαλοπικης
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΦΕΛΕΙΣ, ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΑΣΘ Κ ΓΚΛΑΒΕΡΗΣ Κ ΜΠΟΥΛΙΟΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ Κ ΜΠΟΜΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΠΑΚΕΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ,
ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΖΗΜΙΕΣ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΕ
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΦ ΣΟΡ ΚΥΠΡΟ, ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.
ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕΙΩΝΟΥΝ
ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ.
ΕΝΑΣ ΑΦΕΛΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ 12-03-2009,.
ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15.000.000,00 È