Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 05, 2005

O Argos σχολίασε την πρόταση του Open

Ωραία η συμβουλή του Γιάννη Μπουτάρη, που εμφανίζεται σαν η προτίμηση όλων των πασοκοαριστερών σχημάτων και που στο τέλος καταλήγει απλός κομπάρσος σε διαφορετικό σχήμα κάθε φορά. Βέβαια ο, κατά τα άλλα συμπαθής, κ. Μπουτάρης είχε την ευκαιρία (εννοώ χρονικά) να κάνει πράγματα, αλλά προτίμησε τα λόγια.

Τώρα η λίστα σου απαρτίζεται από ενδιαφέροντες επαγγελματίες οι οποίοι όμως δεν δώσανε ένα όραμα στην πόλη. Ναι, ο Ιεροκλής αποτελεί κομμάτι της πόλης με χιούμορ και πρωτοπορία σ' αυτό που κάνει, όμως προκειμένου να βρει τα λεφτά που χρειάζεται (δεν είναι αθέμιτο) έχει ξενιτευθεί στην Αθήνα, δεν νομίζω ότι η πόλη μπορεί να διοικηθεί από 504 χλμ. (άσε που η σημερινοί δεν μπορούν όυτε από εδώ να την διοικήσουν). Ο θεοδωρίδης μπορεί να γράφει καλά αλλά τον δοκιμάσαμε στην Πολιτιστική και δεν νομίζω ότι πέτυχε. Όσο για τον Στεφανίδη, ρώτα τον Τσιτσόπουλο αν θα τον ήθελε υπεύθυνο οιονομικού του δήμου.

Για να μην εμφανίζομαι αρνητικός έχω να κάνω μια αντιπρόταση. Γιατί να μην προτείνεις να κατέβει ο Μήτσος ο Μπακάλης, ο Γιώργος ο Ταξιτζής κ.λ.π. για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχοντας για σύμβουλους τους παραπάνω; Γιατί πρέπει να κατεβούν ντε και καλά οι "επώνυμοι";Ένα από τα προβλήματα στην πόλη είναι ότι ο κάθε ένας που κατεβαίνει πετάει και ένα όνομα "επώνυμου" στον συνδυασμό του, χώνει τα κομματικά στελέχη και μετά κυβερνάει λές και είναι απόλυτος μονάρχης γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια τον οποιοδήποτε μπορεί να βοηθήσει ώστε αυτή η πόλη να ξεφύγει από την μιζέρια και να αποκτήσει όραμα.

Οι τελευταίες πληροφορίες μου λεν ότι ο ΣΥΝ θα επιμείνει στον Κουράκη που έχει όραμα και άποψη για τα μεταλλαγμένα αλλά όχι για την Θεσσαλονίκη, ενώ στο ΠΑΣΟΚ ο Ευθυμίου που ήρθε τις προάλλες τους είπε, περίπου, βρέστε όποιον να είναι και βάλτε τον μπροστά. Η ΝΔ λέει να ακολουθήσει την συνταγή, ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζει. Με τις υγείες μας !

Δεν υπάρχουν σχόλια: