Κυριακή, Νοεμβρίου 18, 2007

Aυτοκόλλητα σε όσους παρανομούν

Χτυπήστε με αυτοκόλλητα όσους παρανομούν. Αντιστεκόμαστε σε όσους υποτιμούν την λογική μας και καταστρέφουν την αισθητική μας.
Καταδείξτε και καταγγείλτε παράνομες κεραίες κινητής τηλεφωνίας, πρατήρια που πωλούν νοθευμένα καύσιμα, οσους εξαπατούν τον πολίτη, επικίνδυνους δρόμους-κτίρια, Δήμους-Νομαρχίες που αδιαφορούν, περιοχές που έχουν καταντήσει σκουπιδότοποι, πολιτικούς που μας κοροϊδεύουν, όσους σας παρέχουν ότι σας υποσχέθηκαν, εχουν κρυφές ή υπέρογκες χρεώσεις, όσους δεν σας εξυπηρετουν.
Καταγγείλτε τους με αυτοκόλλητα.
Κολλήστε τους το αυτοκόλλητο που τους αξίζει έτσι ώστε να τους μάθουμε οι υπόλοιποι και να τους αποφεύγουμε αλλά και για να μάθουν οτι δεν μπορούν να κρύβονται πλέον πίσω απο την ανωνυμία του πλήθους.
Τα κολλάμε σε όσους παρανομούν, σε όσους υποτιμούν την λογική μας και καταστρέφουν την αισθητική μας. Αυτά είναι μερικά που έχουμε φτιάξει.
Είμαστε διαθέσιμοι και για νέες ιδέες για δημιουργίες αυτοκολλήτων. Τα αυτοκόλλητα είναι ισως πλέον (πλήν του internet) το μόνο μέσο ευαισθητοποίησης και αφύπνισης των υπόλοιπων εφησυχασμένων και αποχαυνωμένων συμπολιτών μας.

1 σχόλιο:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ωραια πρωτοβουλια!!!