Κυριακή, Ιουλίου 30, 2006

Η μαμή του Τρόμου και ο "βομβαρδισμός" της Θεσσαλονίκης

Η σφαγή των Παλαιστινίων στα προσφυγικά στρατόπεδα Σάμπρα και Σατίλα το 1982 οδήγησε στη «γέννηση» της Χεζμπολάχ…

Η 19μερη σφαγή των Λιβανέζων ποιο «τέρας» θα γεννήσει;

Και ποιος τελικά είναι η πραγματική «μαμή» των «τρομοκρατών»;



Το 1982 έφεραν τη Χεζμπολάχ, το 1987 τη Χαμάς, το 2006 τι;

...

Το ίδιο ακριβώς «επιχείρημα», σχεδόν σε «καρμπόν», το διάβασα αρκετές φορές τις τελευταίες ημέρες: «Δηλαδή εμείς –οι Ελληνες- τι θα κάναμε εάν οι γείτονές μας, οι Σκοπιανοί, διεκδικούσαν την Μακεδονία και άρχιζαν να βομβαρδίζουν με «κατιούσα» τη Θεσσαλονίκη;».

Το διατύπωσε πρώτος ο Ανδριανόπουλος και έπιασαν να το κοπιάρουν όλοι οι νεόκοποι, ανεγκέφαλοι απολογητές της Ηγεμονίας και απροκάλυπτοι υπερασπιστές του «δίκαιου πολέμου» των Ισραηλινών, μαζί τους κι ο αρχιτέκτονας Κωνσταντινίδης στο ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ (που πολλά δάκρυα χύνει σήμερα για το πεσμένο άγαλμα του Τρούμαν –τρομάρα του!).
Το διάβασαν πέντε-δέκα αποχαυνωμένα «γαλαζο-φαιά» ανδράποδα και το έκαναν «σημαία» μαζί με ένα πλήθος άλλων ανοησιών που μηρυκάζουν ως «ορθολογικοί» και «ψύχραιμοι» παρατηρητές και αναλυτές των τεκταινόμενων στον Κόσμο.

Ξεχνούν βέβαια να δώσουν την απάντηση. Όχι επειδή δεν την ξέρουν -32 χρόνια ΜΟΝΟ έχουν περάσει, διάολε, μνήμη χρυσόψαρου έχουν;
Ότι κάναμε και τότε!
Εάν οι πύραυλοι που «θα» βομβαρδίσουν τη Θεσσαλονίκη έχουν την επιγραφή “made in USA”, θα κάνουμε ψιλοκομμένο τουμπεκί! Αυτή είναι η μία απάντηση!

Η άλλη είναι αυτή που στην πραγματικότητα δεν τολμούν να πουν: η Μακεδονία (και η Θεσσαλονίκη) ανήκουν εδώ και 8-9 χρόνια, ούτως ή άλλως, στην KFOR. Οπότε φίδι κολοβό που θα έτρωγε τους Σκοπιανούς πριν καν σκεφτούν να «μας» βομβαρδίσουν με κάτι άλλο εκτός από παγωτά-πυραύλους.

Ή μήπως δεν ξέρουν ότι και εμείς και οι σκοπιανοί ανήκουμε στη Μεγάλη Συμμαχία των Προθύμων;
(Χωρίς φυσικά να έχουμε τα προνόμια και τη δυνατότητα ανάληψης πρωτοβουλιών άλλων Συμμάχων όπως π.χ. του Ισραήλ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: