Δευτέρα, Ιουλίου 31, 2006

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΛΥΧΝΑΡΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ "ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ"

Η συγκέντρωση φαρμάκων συνεχίζεται...

Το Ραδιόφωνο Λυχνάρι (91.4) στηρίζοντας τα μέλη της μη-κυβερνητικής ανθρωπιστικής οργάνωσης «ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ» σας καλεί να βοηθήσετε άμεσα στη συγκέντρωση φαρμακευτικού υλικού το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τα θύματα της αιματηρής εμπόλεμης κρίσης στο Λίβανο. Ήδη έχει συγκεντρωθεί αρκετό υλικό το οποίο παραδόθηκε στην οργάνωση που αυτές τις μέρες βρίσκεται στη δεύτερη αποστολή της στο Λίβανο.

Η πρόσκληση-έκκληση για όλους τους συμπολίτες μας ισχύει, αφού οι ανάγκες είναι τεράστιες.

Συγκεκριμένα τα υλικά που χρειάζονται είναι: ελαστικοί επίδεσμοι, γάζες απλές-γάζες fucidin , τοπικά αντισηπτικά (και pulvo), σύριγγες, κολλύρια αντιβίωση, παυσίπονα σε χάπια (όχι ασπιρίνες), αντιβίωση για ενήλικες σε δισκία και κάψουλες, παιδική αντιβίωση σε χάπια, σιρόπια και αλοιφές.

Το φαρμακευτικό υλικό συγκεντρώνεται στα γραφεία του Ραδιοφώνου Λυχνάρι Αθηνών 109 (Ανάληψη), από τις 8 το πρωί ως τις 9 το βράδυ. (τηλ. 22410 77130)

Σημειώνουμε ότι η Αντιπρόεδρος κα. Ελένη Σωτηρίου φιλοξενήθηκε για δεύτερη φορά στην εκπομπή Art Attack της παραγωγού Πόλυς Χατζημάρκου, την Τρίτη 25 Ιουλίου, τονίζοντας τη σημασία της προσφοράς και ευχαριστώντας τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν άμεσα. Σήμερα στην εκπομπή της Χατζημάρκου (5-7 μ.μ.), η κυρία Σωτηρίου μιλάει τηλεφωνικά από το Λίβανο.

Στην προσπάθεια αυτή, ας βοηθήσουμε όλοι...



Σας Ευχαριστούμε

για την πολύτιμη συνεργασία σας

Δεν υπάρχουν σχόλια: