Τρίτη, Δεκεμβρίου 13, 2005

Η Apeiron Photos και το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας

Πιστεύουμε στην ευαισθησία της δημιουργικής ελληνικής κοινότητας. Γνωρίζουμε επίσης τη διάθεση πολλών ανθρώπων να προσφέρουν μέσα από αυτό που δημιουργούν, και οι διαφημίσεις τους, τελικά, να προσπαθούν να αλλάξουν τον κόσμο, να τον κάνουν πιο ανθρώπινο.
Η Apeiron Photos σας προσκαλεί να φτιάξετε τις καλύτερες αφίσες και καταχωρήσεις για το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας. Εμείς σας διαθέτουμε όποια εικόνα θέλετε από το πρακτορείο μας Corbis, ένα συγκεκριμένο και ταυτόχρονα ελεύθερο brief, και σας ζητάμε να προσφέρετε τις ιδέες σας και τη δημιουργικότητά σας σε μια ανεξάρτητη, μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική οργάνωση που χρόνια τώρα προσπαθεί να κάνει τον κόσμο μας καλύτερο.
Όλες οι συμμετοχές θα απαρτίσουν μια μεγάλη έκθεση δημιουργικότητας την οποία θα παρουσιάσουμε στο Μουσείο Μπενάκη για διάστημα δυο εβδομάδων τον Φεβρουάριο του 2006, ενώ συγκεκριμένος αριθμός εργασιών που θα επιλεχθεί από τη Διεθνή Αμνηστία, θα τρέξει σε εβδομαδιαία και μηνιαία περιοδικά που μας έχουν παραχωρήσει διαφημιστικούς χώρους (για τις καταχωρήσεις), ενώ κάποια ακόμη θα τυπωθούν ως αφίσες που θα χρησιμοποιηθούν για τη προώθηση των δράσεων της Διεθνούς Αμνηστίας και θα πωλούνται για την οικονομική ενίσχυση του έργου της.
Για να κάνουμε την ιδέα μας ακόμη καλύτερη, σκεφτήκαμε να προχωρήσουμε και σε έκδοση κατάλογου της έκθεσης μέσω της Apeiron Publications, που θα προσφέρουμε σε όλους τους συμμετέχοντες κατά τη βραδιά των εγκαινίων, και εν συνεχεία θα διατίθεται προς πώληση, τα έσοδα από την οποία θα διατεθούν, φυσικά, για την προώθηση των σκοπών της Διεθνούς Αμνηστίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: