Παρασκευή, Μαΐου 11, 2007

Εγκαίνια νέων γραφείων της "Πρωτοβουλίας"

Με μεγάλη επιτυχία και με εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου εγκαινιάστηκαν χθες το βράδυ τα νέα γραφεία της δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη», στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 30.

Σε ένα σύντομο χαιρετισμό του ο επικεφαλής της παράταξης, Γιάννης Μπουτάρης, υπογράμμισε ότι «προσπαθούμε να κάνουμε καλά τη δουλειά μας, διότι εάν είμαστε καλή αντιπολίτευση θα γίνουμε και καλή διοίκηση». Ο κ. Μπουτάρης άσκησε κριτική στον τρόπο που διοικεί ο κ. Παπαγεωργόπουλος και στη δράση των συνεργατών του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι γίνονται «λαμογιές κατά κόρον». Τέλος, σχολίασε με χιούμορ το θέμα της στέγασης στο ίδιο κτίριο με τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, παρατηρώντας ότι «εάν χαλάσει το ασανσέρ, το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορεί να ανεβεί, ενώ εμείς στον πρώτο όροφο δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος και Ανδρέας Κουράκης, πολλά στελέχη της «Πρωτοβουλίας», ο Σάκης Παπαδημητρίου, η Γεωργία Συλλαίου, ο Σπύρος Βούγιας, ο Γιάννης Μυλόπουλος, ο Φώτης Μπίμπασης, ο Δημήτρης Μάρδας και πολλοί άλλοι φίλοι.

Β. Ηρακλείου 30, 546 24 Θεσσαλονίκη
Τ. & F. 2310 540402

Δεν υπάρχουν σχόλια: