Σάββατο, Δεκεμβρίου 01, 2007

Εάν η ΔΕΗ απειλεί με μπλακ άουτ εμείς απαντάμε με μποϋκοτάζ!!!

Το Νέο ΙΝΚΑ σε καλεί να αντιδράσεις. Το Σάββατο 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και 12.00 το μεσημέρι, ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ όλοι για 15 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ !!! Διαμαρτυρόμεθα έτσι έμπρακτα για τις νέες εξοντωτικές αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!!!!

deh_logo4.jpg

Παρ’ όλη τη λαϊκή κατακραυγή και αγανάκτηση για τις εξοντωτικές αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, ο πρόεδρος της Τάκης Αθανασόπουλος εμμένει στη θέση του για νέες αυξήσεις εδώ και τώρα στα τιμολόγια ρεύματος 22% κατά μέσον όρο (από 10%- 30%). Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας ετοιμάζεται να υποβάλει εισήγηση για αυξήσεις 6%-7% στα οικιακά και 10% στα βιομηχανικά τιμολόγια.

Το ποσοστό των αυξήσεων, όποιο και αν είναι τελικά, θα τεθεί σε ισχύ από το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου, ενώ στην πρότασή της η ΡΑΕ θα εισηγείται και την επιβολή ρήτρας καυσίμου στα τιμολόγια, η οποία θα αναπροσαρμόζεται με βάση τις διεθνείς τιμές του πετρελαίου. Έχουμε την δύναμη να αντιδράσουμε και να παρέμβουμε δυναμικά προκειμένου να σταματήσουμε αυτού του είδους την αντιλαϊκή πολιτική εις βάρος των φτωχών και μεσαίων εισοδημάτων και φυσικά εις βάρος όλων των Ελλήνων πολιτών.

Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας ετοιμάζεται να υποβάλει εισήγηση για αυξήσεις 6%-7% στα οικιακά και 10% στα βιομηχανικά τιμολόγια και από την άλλη ο κ. Αθανασόπουλος θέτοντας το εκβιαστικό δίλλημα ή αυξήσεις ή μπλακ άουτ, ζητά υπέρογκες αυξήσεις.

Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να αντιδράσουμε και να μην μείνουμε παθητικοί δέκτες της όποιας παράλογης πολιτικής θέλουν να εφαρμόζουν οι εκάστοτε διοικητές.

Εάν αυτοί απειλούν με μπλακ άουτ εμείς απαντάμε με μποϋκοτάζ!

26 comments to “Εάν η ΔΕΗ απειλεί με μπλακ άουτ εμείς απαντάμε με μποϋκοτάζ!!!”

1 σχόλιο:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Και θα τους κανουμε τα μουτρα κρεας...