Κυριακή, Δεκεμβρίου 23, 2007

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ(???)

Αντιγράφω και το ψάχνω:

Με πρωτοβουλία της Εταιρίας Δημοσιογραφικών Μελετών, δημιουργήθηκε η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.

Πρόκειται για επαναστατική καινοτομία, που προβλέπεται να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στα του Τύπου.

Ως γνωστόν ήδη σήμερα οι περισσότερες ιστοσελίδες έχουν δημοσιογραφικό χαρακτήρα και στις οποίες εργάζονται εκατοντάδες επαγγελματίες δημοσιογράφοι, ή φλογεροί και ικανοί εραστές της δημοσιογραφίας, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΙ.. Κανείς, από τους κλασσικούς δημοσιογράφους, δεν αναγνωρίζει το ουσιαστικό έργο που προσφέρουν μέσω του διαδικτύου και οι άνθρωποι, ενώ προσφέρουν θετικό δημοσιογραφικό έργο… αισθάνονται ότι είναι φτερό στον άνεμο!

Η αυτοκρατορία του παραδοσιακού Τύπου, πρέπει κάποια στιγμή να προσγειωθεί και να δει τις ήδη επελθούσες εξελίξεις. Θα κλωτσάει για λίγο καιρό ακόμα … θεωρώντας ότι το Πατριαρχείο των δημοσιογράφων είναι οι υφιστάμενες ισχνές Συνδικαλιστικές Ενώσεις τους…

Παραβλέπουν, εθελοτυφλούν , ότι έχει αναπτυχθεί μια νέα κατηγορία δημοσιογράφων , οι δημοσιογράφοι του ΙΝΤΕΡΝΕΤ, οι οποίοι δίδουν μια σοβαρότατη μάχη ενημέρωσης του κοινού , και πολλάκις υπερφαλαγγίζουν τους παραδοσιακούς εφημεριδάδες…

Οι δημοσιογράφοι του ΙΝΤΕΡΝΕΤ ,μα ερασιτεχνικά, μα επαγγελματικά , συνήθως δίνουν ρέστα… και καπελώνουν εντυπωσιακά τους ημερήσιους και τηλεοπτικούς σε θεματολογία και ενημερωτική ευστοχία.

Υπάρχει λοιπόν μια νέα πραγματικότητα: Ο δημοσιογράφος του ΙΝΤΕΡΝΕΤ… Όχι μόνον δεν μπορεί να αγνοηθεί από τις γνωστές συντεχνίες, αλλά αυτός ο δημοσιογράφος με τις τεχνολογικές εξελίξεις που επέρχονται ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ρυθμιστής της δημοσιογραφίας του μέλλοντος.

Έτσι λοιπόν, η πρωτοπόρος Ε.Δ.Μ. προχώρησε στην ίδρυση της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ… και καλεί ΟΛΟΥΣ που ασχολούνται με την ενημέρωση μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ και ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη της Ένωσης, - Να μην είσαστε πια σκόρπιοι, αμφισβητούμενοι και ξέφραγο αμπέλι -να επικοινωνήσουν μαζί μας .

Δεν χρειάζονται πολλά: 1) Το ονοματεπώνυμο- το e-mail σας 2) Η ιστοσελίδα όπου εργάζεστε εθελοντικά ή επ αμοιβή και 3)Το είδος των υπηρεσιών που προσφέρετε ( π.χ. ρεπορτάζ.. ή άλλα είδη ενημέρωσης (π.χ. ταβέρνες… διασκέδαση, κ.λ.π., με τα σχετικά δείγματα δημοσιογραφικής δουλειά σας βεβαίως.

Ανοίγουμε νέους δρόμους. Αναγκαίους στις τεχνολογικές εξελίξεις… που όλοι εμείς διακονούμε.

Όσοι νομίζετε ότι υπηρετείτε δημοσιογραφικό-ενημερωτικό έργο…μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ επικοινωνήστε στο info@press-bank.gr.. Μαζί με τις όποιες, όσες απορίες έχετε… ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙΤΕ ένας έκαστος χωριστά…αφού εξετάσουμε την περίπτωσή σας!

Η λεωφόρος για τους δημοσιογραφούντες στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ άνοιξε. ΄Οσοι πιστοί προσέλθετε! Η δημοσιογραφία του ΙΝΤΕΡΝΕΤ είναι μια δυνατή πραγματικότητα, που ουδείς πλέον θα αγνοεί ή θα κάνει την αποκοτιά να παραβλέπει ή υποβαθμίζει!

Είμαστε μπροστά και θα μας έχουν μπροστά: Συνδικάτα, συντεχνίες και η Πολιτεία!.

Θα διεκδικούμε το νέο δημοσιογραφικό κόσμο! Και θα τον επιβάλουμε επιτοπίως και διεθνώς!

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ.

Φιλικά

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ- INTERNET

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν αφορά εμάς. Οι "χαζομαλάκες bloggers" λέει, δεν θα παίξουν:

http://underinformation.wordpress.com/2007/11/14/bank/


:)

Ανώνυμος είπε...

Φτου! Λάθος λινκ.

http://underinformation.wordpress.com/2007/11/14/bank/