Τετάρτη, Ιανουαρίου 11, 2006

Φαινόμενο!

Η πρώτη κυβέρνηση, παγκοσμίως, η οποία αποχωρεί σταδιακά…

3 σχόλια:

Oneiros είπε...

..εκ του ανεκδότου (με τον λεπρό κρατούμενο στο stalag): "φιλαράκι, την κάνουμε σιγά σιγα, ε;"

"διερωτάται εάν είναι θεμιτό να καταγράφονται μυστικά ιδιωτικές συνομιλίες οποιουδήποτε Έλληνα πολίτη"

It is now... Poetic justice or what? (κι όποιος νομίζει ότι θα τηρηθεί απόλυτα το γράμμα της Οδηγίας στη χώρα μας και δε θα κατακρατείται το περιεχόμενο των συνομιλιών, έχω να του πουλήσω ένα Πύργο ;-p)

Ίσως μετά απ' όλα αυτά, ο πρώην υφυπουργός να θέλει να ευχαριστήσει τους κ.κ. Χατζηδάκη, Γκλαβάκη, Τρακατέλη και Βακάλη...

Και για να θυμηθούμε μιά διαφήμιση απ' τα παλιά:
-Μαμά, μαμά, που πήγε ο λεκές;
-Τον πήρε το "BigBrutha"!

Ανώνυμος είπε...

kserei kaneis posoi emeinan?
yparxei kapoia statistikh meleth gia to thema?toy typou ti zwdio htan o kathenas pws epeine ton kafe toy h poia htan ta teleytaia toy logia?
telos pantwn to mono problhma einai oti einai polloi kai tha th bgaloun thn tetraetia

Dark Angel είπε...

Φίλες και φίλοι συνμπλόγερς και κοντριμπιούτορες του Open. Σας ενημερώνω ότι τα στελέχη της παρούσας κυβέρνησης τα οποία δαγράφονται και παραιτούνται από τα πολιτικά δρώμενα έχουν συγκεντρωθεί στα νησιά Φερόε και έχουν υποστεί αλλεπάληλες πλαστικές επεμβάσεις και θα επανέλθουν εντός του τρέχοντος έτους με άλλα προσωπεία.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την παραμονή Σουφλιά έως τώρα στην πολιτική σκηνή διότι στην προηγούμενη πλαστική που υπεβλήθη ο λαοφιλής θεσσαλός πολιτικός οι χειρούργοι των Νησιών Φερόε τον μετέτρεψαν κατά λάθος σε αφρικάνικη μάσκα από μαόνι...