Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2006

Mac Donalds: Υπόθεση καφέ

The Truth About the McDonalds Coffee Case

Perhaps the most well-known "frivolous lawsuit" is the story of Stella Liebeck - the woman who was burned by hot coffee from McDonalds. Here are the facts about the McDonald's lawsuit; decide for yourself if the suit was frivolous

2 σχόλια:

Oneiros είπε...

Την είχα ακουστά φυσικά την υπόθεση, αλλά δεν ήξερα όλα τα particulars. Όμως, όπως λένε οι Άγγλοι, ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Δε θα με παραξένευε καθόλου αν αποδεικνύονταν ότι τα McDonalds βάλανε πληρωμένους PR-ιτζήδες για να γελοιοποιήσουν την ιστορία, εφευρίσκοντας τα Stella Awards, προκειμένου να αποτρέψουν παρόμοιου τύπου μηνύσεις στο παρελθόν.

Btw, δεν σερβίρουν μόνο τα McD τον καφέ τσουρουφλισμένο. Αν ζούσα σε άλλη χώρα, όπου δουλεύει η δικαιοσύνη, θα είχα μηνύσει τουλάχιστον το Γρηγόρη - Μικρογεύματα για τη θερμοκρασία του γαλλικού καφέ στα αεροδρόμια και στα κυλικεία (it's not funny when it happens to you).

vasvoe είπε...

δεν το διάβασα το λινκ αλλά θέλω να πω ότι όντως δεν είναι καθολου αστείο να καίγεσαι! Από τη στιγμή που λέει on the go σημαίνει για μένα ότι είναι έτοιμο να το πιεις με το που στο δίνουν.
Αν τον φτιάχνουν πολύ καυτό ας το αφήσουν 30 δευτερόλεπτα πριν στο δώσουν ή ας χαμηλώσουν την θερμοκρασία, εξάλλου δεν χρειάζεται να είναι βραστό το νερό για να φτιάξεις καφέ.