Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2008

Is anybody out there?

Εκκληση σε όλα τα ΜΜΕ -έντυπα και ηλεκτρονικά- «να πάψουν να λιθοβολούν και να προπηλακίζουν έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να αμυνθεί», απευθύνει με ανακοίνωσή της η οικογένεια Ζαχόπουλου.

Συγκεκριμένα η σύζυγος του Χρήστου Ζαχόπουλου, Πέρσα, και ο γιος του Θανάσης, εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:

«Όλες αυτές τις μέρες παρακολουθούμε σιωπηλά τον διασυρμό του ονόματος, την προσβολή της μορφής και την κακοποίηση του έργου του συζύγου και πατέρα, που δίνει τη μάχη του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού.

Η κορύφωση όμως των παραπάνω φαινομένων, με τα δημοσίευματα της περασμένης Κυριακής, μας οδηγεί στην ανάγκη να λύσουμε την σιωπή μας και να εκφράσουμε τη βαθιά μας θλίψη, αγανάκτηση και οδύνη, ταυτόχρονα δε να διερωτηθούμε: Ποιος τελικά θα σεβαστεί την οικογενειακή μας τραγωδία; Ποιος θα σεβαστεί την αγωνία μας που καθημερινά καταθέτουμε στο προσκέφαλο του ανθρώπου μας;»

«Τούτες τις στιγμές μοναδική μας έννοια είναι η αποκατάσταση της υγείας του. Ο δρόμος θα είναι μακρύς και ανηφορικός.

Ζητάμε λοιπόν απο όλα τα ΜΜΕ -έντυπα και ηλεκτρονικά- να πάψουν να λιθοβολούν και να προπηλακίζουν έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να αμυνθεί. Που δεν μπορεί να απαντήσει. Επέλεξε τον θάνατο, ο Θεός φαίνεται του χαρίζει τη ζωή», υπογραμμίζεται και η ανακοίνωση καταλήγει:

«Τέλος, δηλώνουμε ότι την κατάλληλη στιγμή με νηφαλιότητα θα ληφθούν όλα εκείνα τα μέτρα που καθιστά αναγκαία η προστασία της προσωπικότητας του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα».


Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ON LINE
Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2008 13:02

Δεν υπάρχουν σχόλια: