Παρασκευή, Οκτωβρίου 13, 2006

Μάθανε πως γ………….στε….


…πλακώσανε και οι γύφτοι!

Είναι το νέο κολπάκι για να τραβάς τις κάμερες επάνω σου φαίνεται!

Μπορεί ο οποιοσδήποτε πολίτης να αντιδρά όπως νομίζει απέναντι στην ελληνική τηλε-δημοσιογραφία. Ορισμένοι όμως τηλεστάρ, «παιδιά του λαού» και επιθεωρησο-ρετάλια θα πρέπει κάποτε να συμμαζευτούν!

Και η σχετική ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜΘ:

Θεσσαλονίκη, 13 Οκτωβρίου 2006

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας - Θράκης καταγγέλλει ως συκοφάντη τον υποψήφιο δήμαρχο Καλαμαριάς, γελωτοποιό Βασίλη Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλυνν), για τις κατ’ επανάληψη επιθέσεις του εναντίον του δημοσιογραφικού κόσμου της Θεσσαλονίκης και γενικότερα της Βόρειας Ελλάδας.

Ο χαρακτηρισμός «αλήτες» που απηύθυνε διά στόματος στενού συνεργάτη του στο σύνολο των δημοσιογράφων της Θεσσαλονίκης, καθώς και οι απαξιωτικές και χλευαστικές αναφορές του σε ιστορικές εφημερίδες της πόλης, κατά τη χθεσινή προεκλογική του συγκέντρωση, δεν καταδεικνύουν απλώς την αδυναμία του να αρθρώσει πολιτικό λόγο. Δείχνουν επιπλέον το ήθος και το ποιόν του ανθρώπου, αλλά και την βαθιά αμνησία και αχαριστία του: προφανώς οι ίδιοι δημοσιογράφοι ήταν καλοί όταν κάλυπταν δραστηριότητες του κυρίου Κλυνν οι οποίες φιλοδοξούσαν να είναι καλλιτεχνικές.

Ό,τι και να πει ένας Χάρρυ Κλυνν δεν μπορεί ούτε καν να αγγίξει τον δημοσιογραφικό κόσμο της Θεσσαλονίκης ή να απειλήσει τον τρόπο με τον οποίο ασκεί το έργο του. Για τη δραστηριότητα και τη συμπεριφορά του, τον παραδίδουμε στην κρίση της κοινής γνώμης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: