Παρασκευή, Οκτωβρίου 20, 2006

Κικιρίκου


Όχι, δεν είναι πλάκα!

Είναι το (κυρίαρχο) πρόσωπο της ελληνικής πολιτικής σκηνής:

«Στη στάση της παράταξής του στο β΄γύρο των εκλογών στο Δήμο Θεσσαλονίκης, όπου θα αναμετρηθούν ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος και η Χρύσα Αράπογλου, αναφέρθηκε την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε ότι είχε τρεις τηλεφωνικές επικοινωνίες με τη Χρύσα Αράπογλου και σημείωσε:

«Εάν άκουγα τους βουλευτές της ΝΔ, έπρεπε να στηρίξω Αράπογλου. Αν άκουγα τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, έπρεπε να στηρίξω Παπαγεωργόπουλο. Η ψυχρή λογική και το στενό κομματικό συμφέρον υπαγορεύει Αράπογλου. Το συναίσθημα επιτάσσει Βασίλη Παπαγεωργόπουλο. Ο φίλος τον φίλο εν κινδύνοις γιγνώσκει».

Σε ερώτηση ποιος από τους δύο θα είναι πιο χρήσιμος ως δήμαρχος, απάντησε: «Νομίζω ότι το μόνο λυπηρό στοιχείο είναι ότι θα καθυστερήσει ένα χρόνο να έρθει η Εύα Καϊλή στη Βουλή». Η Εύα Καϊλή είναι η πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Α΄Θεσσαλονίκης και θα μπει στη Βουλή σε περίπτωση παραίτησης της Χρύσας Αράπογλου, εφόσον εκλεγεί δήμαρχος.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ο Β.Παπαγεωργόπουλος ερωτήθηκε την Παρασκευή για την στάση του Γ.Καρατζαφέρη είπε ότι «μου είπε ότι θα ψηφίσει συναισθηματικά».





Για να καταλάβετε ΠΟΥ και με ΠΟΙΟΥΣ έχουμε μπλέξει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: