Τετάρτη, Οκτωβρίου 18, 2006

Σε 3 μήνες...


Αρχές Φεβρουαρίου του 2007 ξεκινούν τα έργα για την Υποθαλάσσια Αρτηρία!

Ακόμη κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια;

2 σχόλια:

Oneiros είπε...

Πάντως, η χθεσινή επανάληψη της πολύ αξιόλογης ενημερωτικής εκδήλωσης του Κουράκη από τον περασμένο Απρίλη έγινε βεβιασμένα και σε εντελώς ακατάλληλο χώρο (αίθουσα Αμφιτρύων, Μακεδονία Παλάς, τρεις κι ο κούκος με το ζόρι χωρούσαν). Θα μπορούσε να περιμένει για να την οργανώσει καλύτερα μετεκλογικά, και να προσκαλέσει και τις υπόλοιπες δημοτικές και νομαρχιακές παρατάξεις, καθώς και τις ενώσεις πολιτών που αντιτάχθηκαν στο έργο (όπως έκανε ο Πλωμαρίτης την παραμονή της υπογραφής), ώστε να συνεννοηθούν για συγκροτημένη αντίδραση και να μη φανεί σαν μεμονωμένη κίνηση.
Για να μην είμαι μονομερώς αρνητικός, πήρε το μάτι μου στελέχη του Μπουτάρη στη χτεσινή εκδήλωση, πράγμα που με κάνει να ευελπιστώ για πιθανή συμμαχία επί της αντίθεσης στο έργο. (Επίσης, τη λιμουζίνα του Ατσαλάκωτου, αλλά μάλλον βρίσκονταν εκεί για άλλο λόγο).

Εν πάσει περιπτώσει, οι πολιτικοί είχαν πολλές ευκαιρίες για να ακυρώσουν το έργο, αλλά παρά τις καλές προθέσεις και τις κοινές αντιρρήσεις όλων σχεδόν (πλην Ατσαλάκωτου), δεν κατάφεραν να συνεργαστούν για να εμποδίσουν την υπογραφή της σύμβασης. Τώρα είναι σειρά των πολιτών να το ακυρώσουν εν τη γεννέσει του.

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω όλη αυτήν την αντίδραση, μάλλον δεν ξέρετε τι σας γίνεται!Λοιπόν για να μαθένετε:
1. Με την υποθαλάσσια θα μειωθεί η κίνηση στην εγνατία, στην τσιμισκή και στον περιφεριακό επιτέλους θα απεγκλωβιστεί το κέντρο γιατι δεν ξερω αν το πιάσετε αλλα το μετρο θα εξυπηρετει ανθρώπους που δεν εχουν αυτοκίνητα!
2.Θα υπάρχει η δυνατότητα πλεόν να πεζοδρομιθεί η νίκης κατι που θα προσελκύσει περισσότερο κόσμο στην παραλία γιατι δεν ξέρω για εσας αλλα εμένα το θέαμα της παραλίας με τα αυτοκίνητα να τρέχουν, με τις καφετέριες να έχουν γεμίσει τα πεζοδρόμια με τραπεζάκια και τον κόσμο να μην έχει χώρο να περάσει δεν μου κάνει για όμορφη παραλία που θα καταστραφεί με την υποθαλλάσια!
3. Θα δημιουργηθούν 1000 θέσεις εργασίας που ο κλάδος στη Θεσσαλονίκη "βογγάει" δεν υπάρχουν δουλειές , θα έρθει τόσος κόσμος να εργαστεί αυτά είναι έσοδα στα ταμεία των καταστημάτων της θεσσαλονίκης.
Θεωρω ότι ειστε αμόρφωτοι και στενόμυαλοι!